Αρχική

Ανόρθωση Μηρών-Γλουτών

Η επεμβατική θεραπεία της ανόρθωσης μηρών-γλουτών ως στόχο έχει την πλήρη απαλλαγή της χαλάρωσης των συγκεκριμένων σημείων εώς ότου να είναι εντελώς δυσδιάκριτες!

Ανόρθωση Μηρών-Γλουτών

Πληροφορίες

Δείτε πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία, τους λόγους για τους οποίους επιλέγεται από τον κόσμο, τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αλλά και περαιτέρω ενημερώσεις.

Ασθενείς που αυξομειώνουν το βάρος τους και λόγω ηλικίας παρουσιάζουν έντονη χαλάρωση του δέρματος το οποίο λεπτύνεται χάνοντας τη σπαργή και τον τόνο του, πράγμα το οποίο και φυσιολογικά παρατηρείται με την πάροδο των ετών. Ως αποτέλεσμα, παρατηρούμε σε κάποιες περιπτώσεις το δέρμα κυριολεκτικά να “κρέμεται”.

 

Συνήθως αυτό παρουσιάζεται στην περιοχή της άνω έσω επιφανείας των μηρών, στους γλουτούς και στην έσω κάτω επιφάνεια των βραχιόνων.

 

 

 

 
 
Ανόρθωση Μηρών-Γλουτών

Ανάρρωση

Δείτε πληροφορίες σχετικά με το χρόνο και το είδος της ανάρρωσης μετά τη θεραπεία

Ο ασθενής εξέρχεται την ίδια μέρα μετά την επέμβαση και παραμένει στο σπίτι του για δύο ή τρεις ημέρες. Ιδιαίτερος πόνος δεν υπάρχει και οι καθημερινές δραστηριότητες αρχίζουν σταδιακά.

 

 

 

 
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ-ΓΛΟΥΤΩΝ

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ο ασθενής βλέπει ότι έχει απαλλαγεί από τη χαλάρωση οι δε ουλές βελτιώνονται σταδιακά μέχρι σημείου να γίνουν δυσδιάκριτες.

 

 

 

 
 
 

Άρτιον Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής

Κλείσε σήμερα ένα ραντεβού

Στείλε μας ένα μήνυμα

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Τηλέφωνο

 2106727400, 2106727401

Διεύθυνση

Δημ. Βασιλείου 11, Νέο Ψυχικό, 15451, Αθήνα